Vippi Ilman Luottotietoja - Lainaehdot

Laina voidaan myöntää täysi-ikäiselle ja oikeustoimikelpoiselle henkilölle, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin tai huonosti, asuu vakituisesti Suomessa, on luottokelpoinen tai luottotiedoton, jolla on käytössään matkapuhelinliittymä ja suomalainen pankkitili lainavarojen maksamista varten, jolla on käytössään Suomessa yleisesti toimivan pankin verkkopankkitunnukset ja joka täyttää lainanmyöntäjän lainanmyöntämiskriteerit.

Lainan hakemisen yhteydessä hakijan henkilöllisyys todetaan verkkopankkitunnuksilla tai käyttäen muuta lain täyttävää vahvaa tunnistamiskeinoa. Lainanhakijan tunnistamisen ja lainasopimuksen solmimisen jälkeen asiointi tapahtuu kertakäyttöisen tunnistekoodin avulla. Asiakas vastaa lainanmyöntäjälle tunnisteen avulla asiakkaan tilille siirrettyjen rahavarojen takaisinmaksusta.

Myönnetty lainan määrä riippuu lainahakemuksen perusteella tehdystä riskiarviosta ja myönnetty määrä voi poiketa haetusta määrästä. Lainanhakijalle esitetään lainan hakemisen yhteydessä lainatarjous, jonka lainanhakija voi hyväksyä tai hylätä. Laina on kertalaina ja lainavarat siirretään lainansaajan ilmoittamalle pankkitilille kerralla kokonaan. Tai sitten voi halutessaan ottaa joustavamman lainan.

Ryhdy sijoittajaksi Muuta vippikierre rahaksi. Lue lisää

Luottotiedot menneet? Ei hätää me autamme. Lue lisää

Vipit valuutaksi Valuuttakaupalla voit rikastua. Lue lisää